Group Bot
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Group Bot

wWw.GrOuPBot.Tr.cX

AnasayfaPortalliGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aşk Varmı Aşk ??

YazarMesaj
Crespo18
Admin
Crespo18

Aşk Varmı Aşk    ?? Empty
MesajKonu: Aşk Varmı Aşk ??   Aşk Varmı Aşk    ?? Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 9:54 pm

Aşk Var Mı Aşk?

Ona aşıktım, gerçekten. Ama ne zaman bitti, nasıl bitti bilemedim. Ama bittiğini bildim. Şu yanımda yatan adam ne zaman benim için bir fazlalık olmuştu, ne zaman yellenmesi gözüme (daha doğrusu kulağıma) batar olmuştu? Ne zaman "aman gene geldi" demeye başlamıştım. Aşk bitmişti. En zor şey ölen aşkın cenazesini kaldırmaktır. Kimse ilk söyleyen olmak istemez. Kimse ileride olacakların mesuliyetini tek başına almaya cesaret edemez. Ya mutlu olmazsam korkuları hop deyip dümeni ele alır. Ben de söyleyemedim ve böylece iki yıl daha geçti ve bir gün hangimizin ilk söylediğini fark edemeyeceğimiz bir kavgada ayrılmayı telaffuz ettik. Telaffuz ettiğimiz sözcük soğumadan da ayrıldık. Biz de albümlerdeki ikili resimleri temizledik. Ortak anıları olan eşyaları tanıdıklara ya da eskicilere verdik. Veremediklerimizi elden geçirdik. Aşkı kazıdık tüm gücümüzle. Geride hazımsızlık yaratan, midede mi kalpte mi olduğu belli olmayan bir yumru kaldı. Sert, taş gibi. Ruh eşi, hayat arkadaşı sözlerini duyduğunuzda bu yumru kendini hatırlatır. Bilirsiniz artık aşık olmadığınızı ve bilirsiniz aşkı kaybettiğinizi.
http://hernancrespo18.77forum.com

Aşk Varmı Aşk ??
1 sayfadaki 1 sayfası